NL 1 0909 - 04 00 505 (90cpm.)
BE 0907 - 37 159 (150cpm., max 10 min.)

Medium bellen

Mediums, paragnosten en helderzienden hebben vaak een praktijk aan huis. Toch zijn er ook veel mediums, die er de voorkeur aan geven om thuis geen cliënten te ontvangen.

Wanneer je mensen thuis laat komen in je praktijk blijft er altijd een bepaalde energie in je huis hangen. Deze energie kan door het medium als prettig worden ervaren, maar meestal is dat niet het geval.

Om te voorkomen, dat er een negatieve energie in de woning van het medium komt, geven veel mediums er de voorkeur aan, om ergens anders een praktijk ruimte te huren, of om alleen telefonische consulten te doen.

Voor telefonische consulten kan men het medium bellen via een bellijn. Het medium heeft dan thuis geen last van de negatieve energie en kan werken vanuit een goed energetisch gereinigde ruimte.

Niet alleen heeft het voor het medium een voordeel om telefonisch consulten te doen, maar een medium bellen heeft ook een voordeel voor de cliënt.

De cliënt kan gemakkelijk vanuit een vertrouwde omgeving contact maken met een medium. Wanneer de klik tussen het medium en de cliënt er niet is, zoals de cliënt graag wil, kan hij / zij eenvoudig een ander medium kiezen. Ook zijn de kosten de cliënt vaak lager, omdat consulenten voor gewone consulten vaak hoge uurtarieven rekenen.

Is de kwaliteit bij een medium bellen gelijk aan een gewoon consult?

Medium bellenMaar is de kwaliteit van een telefonisch consult dan ook gelijkwaardig aan een bezoek bij een medium?

Hierop kunnen wij volmondig zeggen, dat dat zeker zo is. Bij een medium bellen, kan de consultduur heel gemakkelijk worden aangepast aan de behoefte. U bent heel flexibel in de tijden waarop u een medium contacteert. U heeft een veel grotere keus uit de verschillende mediums, dan wanneer u een medium in de buurt zoekt. Het medium kan ook telefonisch heel goed je energie aanvoelen en invoelen waar je behoefte aan hebt en hoe je het beste geholpen kan worden.

De kwaliteit van onze mediums wordt periodiek gecontroleerd en mocht er toch over een medium klachten binnen komen, dan wordt er ook direct door ons maatregelen genomen.

Je kunt er daarom zeker van zijn, dat je bij mediumswereld, uitsluitend ervaren en goed gekwalificeerde mediums aan de telefoon krijgt.

© mediumswereld.nl