0909-0400527(90cpm)
0907-40096(150cpm)

Reviews

Vanessa
Vanessa
2017-01-09
Paula
Bedankt voor het fijne gesprek heb er weer alle vertrouwen in ga u terug belle liefs paula
medium Mercedes
medium Mercedes
2019-10-25
Suiker
Alles wat Mercedes 3 weken terug voorspelde is precies zo uitgekomen. Thank you!
Cemile
Cemile
2020-09-01
CEMİLE
Cemile hanım !!! Sizi SU falı için aramıştım. İlk önce tereddüt etmiştim fakat gerçekten inanılmaz güzel hissetatınız var ve işinizi dürüst yaptığınızdan 100% eminim yoksa 1.5 saat konuşmazdım. Sizi bütün yüreğim ile tebrik ediyorum ve HELAL OLSUN !!! Çok bakım yapıyorsundur ve unutuyorsundur fakat beni unutmayacağından çok eminim.. hisseyatın pozitif enerjimi kabul etmişti ve defalarca gönül gözünüz açık demiştiniz. Bu yorumu yüreğim ile yazıyorum ve inşallah sizi tekrar arıyacağım bunu size söylediğim gibi. Güzel kalbinize dikkat edin.. !!!!! Sevgilerimle size yürekten fazla tanımadan değer veren Ben !!!!!! 7 yıl dediğimde bu mesaj kimden geldiğini anlarsınız. SUPERSINIZ !!!!!!!
Cemile
Cemile
2020-10-28
Papatya
🧿🧿🧿🧿🧿🧿Cemilecim GERÇEKTEN SÜPERSİN inanılmaz güzel hisseyatın var !!!!! Öyle birşey ki seni saatlerce dinlemek isterim sanki karşılıklı kave içer gibi bir hisseyat veriyorsun!!!! O güzel kalbin senin mükemmel!!!! Yüreğin tertemiz ve ben seni bütün yüreğimle sevdim ve değer veriyorum.. kendine çok çok iyi bak güzel yürekli insan 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Cemile
Cemile
2020-11-25
Papatya
🧿🧿🧿🧿 bugüne kadar belki yüzü geçkin insanlarla görüştüm fakat cemile hanımın bakımı olsun konuşması olsun hisseyatını dile getirmesi okadar MÜKEMMEL ki anlatamam 🧿🧿🧿🧿🧿🧿 YÜREKTEN konuşur ve ben hala etkisi altındayım 🧿🧿🧿🧿 cemile hanım iyiki varsınız iyiki tanışma imkanımız oldu mutlaka dönüş yapacağım tekrar 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Karin
Karin
2020-12-09
Karin
AANRADER! Karin is een TOPTALENT in haar gaven, het geven van de juiste inzichten en nieuwe perspectieven die je op dat moment nodig hebt. No nonsense, zeer accurate en heldere lezingen die precies kloppen! Inclusief duidelijke uitleg wat ermee te doen ;) Dank je wel lieve Karin! Tot snel, Liefs!
Cemile
Cemile
2020-12-19
Papatya
🧿🧿🧿milyonda BİR rastlarsïn böyle altın kalpli yuregi pırlanta gibi BIR durugörüsü hisseyati MÜKEMMEL olan BIR insana 🧿🧿🧿 Bunu bütün kalbimle yüreğimle söylüyorum CEMILECIM sen BIRTANESIN ÖZELSİN BENIM İÇİN 🧿🧿🧿
Cemile
Cemile
2021-01-14
Papatya
🧿🧿🧿 yüreğimde parlayan ışığımsin SEN 🧿🧿🧿 sen çok ÖZELSİN cemilecim 🧿🧿🧿 herzaman BENİMLESİN 🧿🧿🧿 ALLAHI'M seni ve sevdiklerini daima korusun 🧿🧿🧿
Cemile
Cemile
2021-06-10
Papatya
🌟🖤🌟🖤🌟🖤🌟🖤🌟 Cemilecim sen yüreğimde öyle 1 yer ettinki gittiğim her yerde seni düşünüyorum🌟🖤🌟🖤🌟🖤🌟🖤🌟🖤🌟🖤 sana olan öyle saf güzel bir sevgim saygım varki bunu dillendirmek cok zor 🖤🌟🖤🌟🖤🌟🖤🌟🖤🌟🖤 enerjimle hep seninleyim ve inşallah birgun yine hattin çaldığında alo demeden benim olduğumu hissedeceksin 🖤🌟🖤🌟🖤🌟🖤🌟🖤 seni seviyorum milyonda bir olan ozel değerli insan 🖤🌟🖤🌟🖤🌟🖤🌟🖤
Sima
Sima
2021-07-31
Papatya
💕🤍 yüreği gönlü insanlığı güzel SIMACIM 🤍💕 bu kadar içten hisseyatlarinla bakımını yapman MÜKEMMEL 💕🤍 Hisseyatin SÜPER 💕🤍 KIBAR konuşman ile o güzel sesinle saatlerce konuşmak isterdim 💕🤍 iyiki tanımışsım seni pırlanta kalplim💕🤍
Sima
Sima
2022-01-26
Papatya
🌟☘Sima benim sanki diğer yanım sima benim pırlantam her nerede olursam olayim senin varlığını hissettiğim bir meleksin 🌟☘🌟☘ senin yerin benim yanımda oğluşunun yanında çok çok değerli 🌟☘🌟☘
A.Layla
A.Layla
2022-03-03
L.
A.Layla inmiddels 3 keer gesproken over een jongen. Elke keer geef je aan dat we mekaar weer tegenkomen, nog voor de zomer. Ook gaf je aan dat we mekaar kennen van ons vorig leven en dat we in dit leven weer in een relatie komen. Je wijkt niet af van je verhaal, daarom vertrouw ik er ook op dat het ook zo gaat worden. Nu nog vertrouwen blijven houden wat erg moeilijk is. Bedankt voor alles, en mocht dit uitkomen, laat ik het je gauw weten.