NL 1 0909 - 0400 527(90cpm.) BE 1 0907 - 40096(150cpm.)

Corona medium

Corona medium

Een medium, wat doet hij/zij nu precies. En wat kan een medium voor jou betekenen in tijden als deze met een corona virus?

Maar laten we beginnen met wat een medium is. Een medium is een persoon dat boodschappen door krijgt van andere wezens en door kan geven. Wezens die je niet ziet bijvoorbeeld, entiteiten, geesten en engelen. Met andere woorden is een medium een persoon met een paranormale gave. Mediums staan vaak bekend door het contact leggen met een overleden persoon.

Corona medium inschakelen

Dit doen we alleen op aanvraag van de nabestaande. Dit kan op verschillende manieren. Helderziende, een helderziende medium ontvangt boodschappen doormiddel van beeldvorming. Hierbij kun je denken aan het stereotyperende beeld van een waarzegger met een glazen bol. Helderhorend, een helder hordende hoort de boodschappen die de wezens hem/haar geven.

Heldervoelendheid, dit houd in dat de medium boodschappen krijgt door gevoel, dit kunnen bijvoorbeeld emoties zijn. En zo heb je nog veel meer manieren waarop mediums contact leggen.
Een medium kan ook helpen met relatie problemen en toekomst voorspellen. Een medium is er als een lifecoach. Een lifecoach die blokkades afneemt en je op weg kan helpen als je problemen hebt, of je vagen kan beantwoorden als bijvoorbeeld een corona medium in deze onzekere tijden.

Hier kunnen we de vraag van hier boven op aansluiten: wat kan een medium voor u beteken in tijden als deze met het corona virus? Als er iemand waar u veel om gaf heen is gegaan door het corona virus, kunt u contact zoeken met ons.

Corona medium bellen

Vanwege de gevaarte van het virus is het niet altijd mogelijk een goed afscheid te nemen van uw dierbare, en sommige mensen hebben nog vragen of willen misschien nog wel iets vertellen. en dat is het punt waar u ons mediums kan inschakelen in deze tijd. Doormiddel van het bellen van de medium hulplijn is het mogelijk het laatste contact te leggen en is het voor u mogelijk om het af te sluiten.

Ook kan u ons mediums inzetten bij levens vragen. Bijvoorbeeld als u wilt weten of u ook het corona virus gaat krijgen. Genezen kan een medium niet, maar hij/zij kan u wel op het juiste pad zetten.

De laatste tijd krijgen wij heel veel vragen over de corona situatie en wat het voor de mensen betekend, behouden we ons werk wel? Wat gaat dit betekenen voor de economie en wat als ik het krijg? Mensen worstelen met vragen die ze eigenlijk bij niemand kwijt kunnen.
Dit zorgt ook voor stres en wanhoop. Hier kunt u ons voor bellen. Wij helpen u graag met vinden van de antwoorden op uw levensvragen. En geen vraag is te raar.

Dus hebt u een dringende levensvraag waar u een antwoord op wilt hebben, wilt u nog een laatst contact met een overledenen of wil u weten wat de toekomst u allemaal te bieden heeft? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een van de mediums. Er staan 24 uur per dag ervaren medium voor u klaar om u van uw vragen te verlossen.