NL 1 0909 - 0400 527(90cpm.) BE 1 0907 - 40096(150cpm.)

Corona horoscoop

Corona horoscoop

een horoscoop is een ander woord voor sterrenbeeld. Vertaalt is het een astrologisch woord voor voorstelling in de hemel. Maar wat houden sterren beelden dan in? En wat heeft dit te maken met het corona virus?  Hier mee staan ook planeten in verband.

Er is een (soort) corona horoscoop, het laat zien dat corona eigenlijk al in de sterren stond geschreven. Toen het corona virus voor het eerst werd ontdekt in Nederland, zagen we at de groene transit zon een vierkant creëerde met Neptunes die zich op dat moment in het 6e huis bevond.

Het 6e huis staat voor de gezondheid, deze is dus getroffen met het corona virus. Dit alles laat ons zien dat we niet te licht over het virus moeten denken. Denk aan de hygiëne en ga niet naar te drukke plekken. Uranus (de planeet van verassingen) staat is stier. Een stier staat in verband met de keel.

Dit laat weer zien dat het corona virus nier een klein ding is. En dat je er voor moet oppassen. In het horoscoop boek 2020 was al voorspeld dat er een zwarte zwaan evenement zou plaats vinden. daarmee word uiteraard verwezen naar de wereldwijde uitbraak van het corona virus.

Corona horoscoop bekijken

De maan, Saturnus en Pluto stonden samen. Dat was 24 januari, de dag dat de Chinese overheid de hoge choquerende cijfers binnen kregen van de enorme groei van het corona virus. 25 januari werden er daardoor extra maatregelen getroffen. Van internationale vlieg beperking tot thuis blijven, dit is wat de sterren ons vertellen.

Wat is een sterrenbeeld en wat houden verschillende sterrenbeelden nou eigenlijk in? Een sterrenbeeld is een groep sterren die een bepaald vorm of beeld creëren als je er lijnen tussen verbind. De 12 bekendste sterrenbeelden (die ook gebruikt worden als geboorte horoscoop) liggen op de dierenriem. Dat is de baan waarin de zon, de maan en de planeten in bewegen. Een sterrenbeeld word gegeven aan de hand van hoe de zon staat op dat moment.

Je hebt: steen bok, waterman, vissen, ram, stier, tweeling, kreeft, leeuw, maagd, weegschaal, schorpioen en boogschutter

Alle sterrenbeelden houden iets anders in. Alle betekenissen hebben te maken met karakteristieke eigenschappen. Het astrologisch gebruik van sterrenbeelden werd ver terug in het verleden al gebruikt, in de tijd van de Grieken en de Egyptenaren. Later werden ze geassocieerd met de klassieke elementen, water, lucht, vuur en aarde.

Advies om Corona horoscoop vragen

De interactie van deze elementen is heel er belangrijk om de verenigbaarheid van de sterrenbeelden te vinden. zo heb je vissen en kreeft als sterrenbeeld, deze kun je beide onder het element water zetten.

Zo zijn er ook algemene regels voor de sterrenbeelden, maar niet alles word nog na geleefd. Vandaag de dag is het ook niet meer zo bekend als dat het vroeger was. Maar in de astrologie word er nog veel informatie mee achterhaald.