NL 1 0909 - 04 00 505 (90cpm.)
BE 0907 - 37 159 (150cpm., max 10 min.)

Toekomstvoorspelling

toekomstvoorspellingBijna alle mensen zijn erg nieuwsgierig, wat de toekomst gaat brengen.

Helaas is het voor niemand mogelijk om met honderd procent zekerheid een toekomstvoorspelling te doen.

Toch is het wel zo, dat er mensen zijn, die regelmatig een blik in de toekomst mogen doen.

Sommige paragnosten krijgen de informatie door via waarnemingen of stemmen. Maar er zijn ook kaartleggers, die een toekomstvoorspelling doen via het leggen van kaarten.

Onze mediums vertellen uw graag wat zij als toekomstvoorspelling binnen krijgen.

Ook kunnen zij naar aanleiding van uw vragen contact maken met hun gidsen of engelen, om een antwoord op uw vragen te krijgen.

Het is belangrijk om te weten, dat door onze consulenten niet op alle vragen een antwoord gegeven kan worden of zal worden.

Vragen met betrekking tot loterijen en gokspelen zullen bijvoorbeeld niet door onze mediums worden beantwoord.

Verder zullen vragen ook altijd ethisch moeten zijn, met andere woorden, de vragen zullen moeten voldoen aan onze waarden en normen.

Een toekomstvoorspelling over uw gezondheid, of de gezondheid van een ander zal meestal niet worden beantwoord.

Onze mediums zullen dan aangeven, dat zij dat niet mogen of willen beantwoorden, wegens een stilzwijgende gedragscode, of dat zij die informatie niet doorkrijgen.

Toekomstvoorspelling, welke vragen kunt u stellen?

Die zijn heel erg talrijk!

Gaat u nog verhuizen? Komt u uw jeugdliefde nog tegen? Gaat u in de toekomst uw geluk nog vinden? Wanneer houdt die vervelende ex nu eens op met treiteren? Enzovoort.

Dus mocht u met bepaalde vragen zitten? Onze mediums en kaartleggers, kijken graag eens in de toekomst, om u een antwoord op al die vragen te geven.

Het maakt weinig uit, of u hiervoor één van onze helderzienden, helderhorenden, heldervoelenden of een kaartlegger belt, allen hebben ze de kwaliteiten in huis, om u een goede toekomstvoorspelling te doen.

© mediumswereld.nl