NL 1 0909 - 04 00 505 (90cpm.)
BE 0907 - 37 159 (150cpm., max 10 min.)

Tarot Kaarten

Wat kunnen wij met Tarotkaarten?
Het tarot is een gespecialiseerd kaartspel met een heel lange geschiedenis. Volgens sommigen zijn tarotkaarten zelfs ontleend aan het oude Egyptische beschaving, maar het is waarschijnlijker dat ze van oorsprong Europees zijn en afstammen van verschillende mystieke tradities uit de tijd van de kruistochten.

Het tarotspel is vergelijkbaar met een gewoon spel kaarten. Ze hebben allebei 4 kleuren, die genummerd zijn van aas tot 10. In een tarotspel worden deze kaarten de kleine arcana genoemd. In plaats van klaveren, harten , schoppen en ruiten heeft het tarot de kleuren staven, bekers, zwaarden, en pentagrammen. In tegenstelling tot een gewoon kaartspel heeft elke kleur 4 hofkaarten in plaats van de Koning, Koningin, Ridder en Page, waarmee de kleine arcana in totaal 56 kaarten tellen.

Naast de kleine arcana heeft het tarotspel 22 extra kaarten, de zogenaamde grote arcana. Deze behoren niet tot een bepaalde kleur. Maar hebben hun eigen nummer, behalve de Dwaas, een symbolische afbeelding en een naam. Als u bij het kaarten lezen meer kaarten van de kleine arcana dan de grote arcana krijgt, hebt u meestal uw lot in eigen hand,. In het omgekeerde geval wordt uw toekomst bepaald door het lot.
Wij hebben mediums en Paragnosten en Helderzienden op onze site die samen met u de tarotkaarten voor u delen en u precies zeggen hoe u levensloop verder ontwikkeld.images