NL 1 0909 - 0400 527(90cpm.) BE 1 0907 - 40096(150cpm.)

Corona paragnost

Corona paragnost

Een paragnost is iemand met een paranormale gave die op buitenzintuigelijke manier dingen kan zien die op een andere plaats zijn gebeurd of zelfs in een andere tijd. Als iemand beweerd helderziend te zijn noemen we dat dus een paragnost.

Een paragnost kan dingen uit het verleden, heden en de toekomst zien. Dit komt heel erg overeen met de kenmerken van een medium. Er is ook heel weinig verschil tussen een paragnost en een medium.

Het enige verschil is dat een medium contact kan leggen met overledenen en een paragnost kan dit ook wel maar niet altijd. En een paragnost in bijvoorbeeld weer heel goed in het ontvangen van spirituele wijsheden om u heen. Hij kan zo zien welke boodschappen er vanuit het universum naar u worden gezonden en deze om zetten in woorden en/of gevoelens.

Waarom een corona paragnost benaderen?

Dan weer de vraag: wat kan een paragnost voor u betekenen in tijden als deze met het corona virus? Een paragnost heeft zoals hier boven beschreven niet altijd de gave contact met overleden mensen maken, wel kan hij wijsheid en advies  geven die u word toegezonden van buiten aarde. 

Zo kan hij ook  levensvragen beantwoorden, de toekomst voorspellen en u op het juiste pad zetten in het leven. Zo word er meestal gekeken naar het verleden, heden en de toekomst. En welke invloed het verleden en het heden hebben op de toekomst. Het is duidelijk dat het corona virus invloed heeft op ieders toekomst. Maar wat voor verschil is weer voor iedereen anders.

Een paragnost is er ook als life coach dus. Een helpende hand, iemand waarbij u advies kan vragen en uw onbeantwoorde vragen kunt stellen. Als u de juiste paragnost belt, kan hij u echt verbazen. Meestal kan een goede paragnost in 1 keer de juiste feiten aangeven. Hij weet wat er door u heen gaan.

Corona paragnost bellen

Hij weet dingen die hij eigenlijk niet kan weten. Een paragnost kan u ook helpen te ontdekken waarom u iets gevoelig tot u waarneemt. Hij kan u nieuwe wegen bieden die u voorheen nooit eerder heeft gezien.

Er word nu natuurlijk veel gevraagd betreft het corona virus. Hier hebben wij antwoorden op. Het beantwoorden van vragen als: wat als ik het corona virus krijg? Of ga ik het krijgen, is voor 1 van onze paragnosten geen probleem.

Wil je weten wat dit voor de werkgelegenheid gaat betekenen in uw werk branche? Ook op die vraag hebben wij antwoorden. Blijf dus ook niet lopen met lastige levens vragen en de onwetendheid die enorm heerst.

Wij zijn er voor om u een antwoord te geven op de vragen waar u mee worstelt. En sommige paragnosten kunnen zelfs met u terug naar uw vorige leven. Dus voor alles wat u wilt weten kunt u bij 1 van onze paragnosten terecht. Rare vragen bestaan niet.