NL 1 0909 - 0400 527(90cpm.) BE 1 0907 - 40096(150cpm.)

Corona helderziende

Corona helderziende

Helderziendheid is iets waar iedereen wel eens wat van heeft gehoord. Maar wat is dat dan eigenlijk. En hoe kan een helderziend persoon u helpen in moeilijke tijden?

Laten we beginnen met het begrip helderziendheid, we kennen allemaal wel het stereotyperende beeld van iemand in een tent met een glazen bol die door in de bol te kijken jou toekomst kan voorspellen. Dat kan, maar dat is niet altijd in een tent of met een glazen bal. Een helderziend persoon in iemand met een paranormale gave. Helderzienden worden ook wel paragnosten genoemd.en dat houd eigen gewoon in: Iemand die een buitenzintuigelijke gave beweerd te hebben.

Een helderziende krijgt informatie gezonden door middel van beelden. Dit kan informatie zijn van het verleden, heden of van de toekomst. Zo kan hij ook bijvoorbeeld achterhalen wat er in uw leven speelt en u daar mee helpen. Een helderziende ook dingen zien uit andere steden en zelfs uit vorige levens. Er is altijd wel een mogelijkheid om uw vragen te beantwoorden

Corona helderziende; jouw steun in deze crisis

De wereld is nu erg in ban van het corona virus. Dit is nu dus ook een heel groot onderwerp bij helderziende. Hier word zo veel over gevraagd dat onze helderziende bijna corona helderzienden worden genoemd. Maar uiteraard is dit niet erg. Door middel van het schouwen (kijken naar verleden en toekomst) kan er worden gezien wat deze situatie voor u gaat betekenen.

Ook kan zo worden gezien wat je verleden voor invloed gaat hebben op de toekomst. De helderziende kunnen voorspellingen doen en u de juiste adviezen geven om u naar de juiste wegen te begeleiden. Er is dan inderdaad spraken van life coaching. De levens vragen die door u heen gaan en de onzeker tijden die voor stres zorgen kunnen u worden afgenomen.

Net als mediums en andere mensen met paranormale gave, hebben veel helderzienden vaak een aantal andere manieren om paranormale dingen waar te nemen. Dingen als helderhorendheid of heldervoelendheid, maar hun belangrijkste bron van informatie zal meestal visueel zijn. Wat je speciale vaardigheden ook mogen zijn, iedereen heeft de neiging om het meest ontwikkelde zintuig eerst te gebruiken en daarmee het ijs te breken.

Zoals als verteld word  er nu natuurlijk veel gevraagd over het corona virus en wat dit gaat betekenen voor de mensen. Op deze vraag kan antwoord worden gegeven. En vragen als, wat gaat dit voor mijn toekomst betekenen, en gaat de wereld er wel overheen komen, zijn vragen die onze helderziende beantwoorden.

Bel vandaag met een Corona helderziende

Blijf  niet lopen met uw  levens vragen en de onwetendheid die enorm heerst. Wij zijn er voor om u een antwoord te geven op de vragen. Durf te vragen. En zie wat de toekomst u te bieden heeft. Dus hebt u  een dringende levensvraag waar u een antwoord op wilt hebben, of wil u weten wat de toekomst u allemaal te bieden heeft?

Neem dan zo snel mogelijk contact op met een van de helderzienden. Er staan 24 uur per dag ervaren helderzienden voor u klaar om u van uw vragen te verlossen.